INLOGGEN
«»

narcis in geel mijn rode hart

ik zag je in de buien komen
tot heden schoonde regen
onze slechtste dromen


maar je wintert hagel
valt in volle vlokken sneeuw
een witte kerst voorbij


ik krokus al in geur van
voorgetrokken hyacinten
narcis in geel mijn rode hart


zacht bedekken wij elkaar
tegen de ergste kou mijn voorjaar
weet hoeveel ik van je houd


wij zullen ongekend
weer zomeren alleen jouw winter
heeft mijn lente even niet verwend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘narcis in geel mijn rode hart’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.