INLOGGEN
«»

Herfstmijmering

Wijl voeten
het dagelijks ritueel
lijdzaam uitvoeren
wringt tussen kalende toppen
de zon door het grijs

Zijn blikken gevangen
door het eeuwige groen
waarin vogels
hun spel spelen
voor levensbehoud

Wordt het gordijn
van een nieuwe dag
glashelder opengedaan
zwaait het laatste blad
mij herfstachtig toe

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

dichterbij
Actief sinds: 08-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herfstmijmering’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.