Naakte waarheid

dichterbij

De storm

wist de laatste sporen
van een voorbij seizoen

Ontdaan
tekenen grillige vormen af
tegen de horizon
Wordt naakte waarheid
zichtbaar

Werpt de zon
zijn gouden stralen
op de vergankelijkheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

dichterbij (Actief sinds: 08-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Naakte waarheid’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.