Rustig afwachten.

droomster

 Nu de echte winter
 is weer gekeerd.
 Felle sneeuwstormen
 het straatbeeld
 totaal vervormen.

 Wij gedwongen
 thuis vertoeven
 tot verplichtte rust.

 Jezelf noodgedwongen
 tegen komen zowel
 gemis als nieuwe dromen.

 De hectiek laten varen
 vergeten hobby's op te pakken
 Muziek luisteren
 of lezen van een mooi boek
 Herinneringen ophalen, of
 bakken van een appelkoek.

 Een kachel, waar ieder van ons
 zich heerlijk aan kan warmen.
 Rustig afwachten, tot het tijdstip
 dat we eindelijk de lente zon
 kunnen gaan omarmen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

10-01-2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rustig afwachten.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.