INLOGGEN
«»

Herfst

 Herfst getijde nu een feit
 het afstervende loof toont
 als ''afscheid''
 de mooiste bonte kleuren.

 Dagen korten
 tonen veelal grijs en grauw
 Najaarsstormen razen
 teisteren vermoeide bomen
 vol met overrijpe eikels
 werpen dankbaar
 hun vruchten af.

 Zijn er vluchtige dagen
 gegoten in zonnig hemels blauw
 Zal men zichtbaar genieten
 van alle getijden zijn dit
 de mooiste kleuren van jou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

02-10-2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herfst’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.