INLOGGEN
«»

De seizoenpatronen

 de schaduw
 is niet meer zwart wit
 maar kent al volle herfstkleuren

 het zomers scherp contrast
 lengt en mengt zich
 met de donkere aardetinten

 licht rafelt
 in een overgang
 van vele meters lang

 en zoekt naar
 de seizoenpatronen
 het oogsten is al aan de gang

 in kerk en concert
 speelt orgel eindelijk
 weer de boventoon

 bromt in lage regionen
 hoever de schaduw van de
 laatste herfstdag zal komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

21/11/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De seizoenpatronen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.