De vrucht van deze zomer

wil melker

 mag ik even met de kleuren
 van je vlinders spelen

 je wonden kussen
 met mijn vleugels van satijn

 een druppel
 nectar van je drinken

 of doet het je
 nog teveel pijn

 kom laat maar zien
 wat is verborgen

 geef de hemel
 weer haar blauw

 bloei je
 allermooiste geuren

 de vrucht van deze zomer
 is geheel voor jou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

27/08/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De vrucht van deze zomer’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.