De zilte geur van vroeger

wil melker

 hoogzomers
 zingt zee haar lied
 met spelen in de branding

 kaatst zand
 het hete licht
 vals terug in verbranding

 is het de wind
 het ruisen in herinnering
 de zilte geur van vroeger

 toen spelen
 zonder zorgen was
 met ijsjes voor de zwoeger

 nu voelt je vel
 de volle zomer komen
 de open lach op je gezicht

 verlokkend zongericht
 lichaam ietsje schuiner
 je huid gaat voor nog bruiner

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De zilte geur van vroeger’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.