Herfstkleuren in verval

wil melker

 hand in hand
 zijn we gaan lopen
 samen weer op weg

 het heuvelland
 een pad omhoog
 waar uitzicht was beloofd

 een verte vol met glooiingen
 de diepte van het dal
 warme herfstkleuren in verval

 maar wij genoten
 boven op die heuveltop
 bloeide onze liefde als lente op

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Herfstkleuren in verval’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.