INLOGGEN

Gedichten over schuldgevoelens

De mooiste gedichten over schuldgevoelens, en korte/kleine gedichtjes over schuldgevoelens en het hebben van een schuldgevoel, voor als je zelf met schuldgevoelens zit, je schuldig voelt bijvoorbeeld, of als je iemand kent die met een schuldgevoel onder de arm.

Heb je zelf één of meerdere schuldgevoelens gedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!