Vieze boel

Life Pupil

Moet naar boven.
Teveel tijd omgevlogen.
Doen en niet mogen.
Kop in het zand
Die hele handel dogen.
Beloven,
Gelogen vertellen je ogen.
Vertrouwen beroven,
Witbestoven,
Achter de muur geschoven Toeters zogen,
Afstand gekloven.
Heb hier niet voor gekozen.
Gevoelens verdoven.,
Makkelijk in z’n macht gezogen.
Heb je het niet ervaren in levende lijve,
Bek dicht, en hou commentaar voor u eigen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Life Pupil (Actief sinds: 05-08-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vieze boel ’ van Life Pupil zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.