Een antwoord wat schort;

GonzoszVoice

Momenten blijven gekoesterd;
Herinneringen vervagen;
Maar wat altijd in gedachten blijft;
Zijn onbeantwoorde vragen.

Het waarom;
Welk doel;
Een leegte;
Ontevreden gevoel.

Het maakt mij niet uit;
Hoe de waarheid ook kan en mag zijn;
Al is het een leugen om bestwil;
Verlos mij van de pijn.

Mijn leven is niet compleet;
Ook al ben ik tevreden en kom niets te kort;
Verlos mij van mijn gedachten;
Een antwoord wat schort.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

GonzoszVoice (Actief sinds: 17-03-2019)

Informatie bij het gedicht

Onbeantwoorde vragen kunnen een trauma veroorzaken.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een antwoord wat schort;’ van GonzoszVoice zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.