INLOGGEN
«»

Ik.

Ik wil heel graag zijn wie die ander nodig heeft
Wie ik denk dat die ander wil dat ik ben
Ik voel aan wat jij wilt, maar wil vooral dat jij om mij geeft, zonder grens
Om aardig gevonden te worden zorg ik daarvoor en word ik die wens

Ik kan me goed aanpassen en die rol spelen. Nee, die rol echt zijn!
en me er zelfs gelukkig in voelen
Ik ren niet weg voor problemen, denk dat ik ze eerder aantrek, als een hulplijn van 06
De aandacht van vrouwen heb ik altijd gehad. Ik, de redder in nood in tijden van stress

Van sommige maak ik een standbeeld, groter dan de werkelijkheid,
Ik aanbid ze en laat voelen wie ik ben, in mijn rol als boegbeeld van menselijkheid
Een tijd lang ben ik er dan, echt, en kan ik dat ook
Ik wil persé jouw liefde, koste wat kost, totaal bezitten als doel
Maar uiteindelijk kan ik niet meer en laat ik de boel

Dan laat ik je vallen, als een baksteen. Echt waar!
Niet om te kwetsen, maar omdat ik niet anders meer kan
Ik ben op
uitgeholpen
uitgedeeld
Klaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erwin Steijlen
Actief sinds: 02-12-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik.’ van Erwin Steijlen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.