INLOGGEN
«»

Een diep gevoelde frustratie

Het kan toch niet zo zijn dat helemaal niets heeft gedeugd?
Alle kleinigheden dan, getuigend toch wel van vreugd.....
De door jou zo diep gevoelde frustratie dat je leven zo
heeft moeten zijn.....

Zocht jij je niet wat al te makkelijk een zondebok, was dat
terecht en fijn?
Toen het definitieve einde, met een volslagen gebrek aan
harmonie

Het was echt jouw uurtje, ik liet je, maar niet echt zoals ik
het zo graag dan zie
Die tientallen jaren, zomaar even op de schroothoop
gegooid

Ik voel me van de heel fijne dingen, ook immens zo berooid!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een diep gevoelde frustratie’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.