INLOGGEN
«»

Geweten

Ooit zag jij die ogen
De laatste adem
Van het meisje
Het meisje van zestien jaar

Het laatste dat zij zag
Was je blinde lust
Ze stikte in je handen
Zonk toen langzaam weg

De tijd stond daarna stil
Jij zweeg al die jaren
Bezocht trouw je kerk
wist wat je niet wilde weten

Nu het recht gesproken heeft
Je gevangen bent
Kun je pas voelen
Wat je altijd hebt geweten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jose van Rosmalen
Actief sinds: 21-11-2014Informatie bij het gedicht:

gedicht over man die meisje heeft vermoord ( Marianne Vaatstra) Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Geweten’ van Jose van Rosmalen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.






Om dit gedicht toe te voegen aan je favorieten dien je ingelogd te zijn. Log dus eerst in op de website. Als je nog geen account hebt, maak dan een account aan op deze website.