INLOGGEN

School gedichten / school gedichtjes

Je vindt hier een overzicht met de mooiste school gedichten en gedichtjes over de school / schooltijd. Bekijk de school gedichten die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi gedicht over een of je school tussen dat voldoet aan je wensen!

Heb je zelf één of meerdere school gedichten over (je of een) school, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!