INLOGGEN
«»

Mijn middelbare schoolleven

Ik kan lachen, dansen, springen,
ik doe heel veel leuke dingen.
Heb een prachtig levensverhaal,
ook hoop ik echt dat ik niet faal.
Het middelbaar is even zoeken,
met je neuzen in de boeken.
Alles staat op zijn kop,
soms is je toets een grote flop.
Maar alles komt weer in orde,
je bent al veel beter geworden.
Alle kinderen stromen binnen,
we zijn allemaal helden en heldinnen.
We doen allemaal ons best,
sommige mensen zijn gestrest.
Dat hoeft niet hoor het is heel goed,
we gaan samen een nieuwe tijd tegemoet.
Nieuwe vriendschappen je voelt je beter,
De internen kregen een meter of beter.
We kozen allemaal voor een moeilijke richting,
ieder van ons was een nieuwe leerling.
Stuur de mensen van wie je houdt een berichtje,
Dit is het einde van mijn gedichtje.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

mimi
Actief sinds: 16-03-2023 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn middelbare schoolleven’ van mimi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.