Aan het Secretariaat

Gaatje

Koeien in de wei
Fucking dikke koeien
Die heel de dag taart eten
En voor de verandering
een strafstudie hier of daar uitdelen
'Te laat op school'
Stinkwijf, hoe durf je
Ik zal je eens straffen als je
Jouw taart niet op tijd opeet
Vuile boerinnen van de laagste stand
Strontvreters

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaatje (Actief sinds: 01-11-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Aan het Secretariaat’ van Gaatje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.