Oorlogsboekje voor scholieren

Dakoyria

Via onze gemeente werden boekjes uitgedeeld
op alle lagere scholen, voor de hogere klas
Over de meer dan barre oorlogsjaren
Ik zie nóg voor me hoe het uitgevoerd dan was!

Onze klasonderwijzer vertelde over eigen
bevindingen het één en ander.....
Talloze jaren mocht het boekje niet weg, wilde ik
bewaren.

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Oorlogsboekje voor scholieren’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.