Niet meer dan een mening...

Dakoyria

Zaak blijft het wel in jezelf te blijven geloven
Al die criticasters onderweg die je van jouw
zelfvertrouwen willen beroven...

Die vroegere opstellen op school: saai en
totaal niet interessant naar een leraar vindt
Járen duurt het eer jij jezelf wat herwint

Een erg oude tekenleraar vond mij een meer
dan hopeloos geval
Ook hier veel teveel invloed, al met al!

Middelbaar geworden ging ik onbekommerd
aquarelleren; nu op mijn oude dag nog
gedichten willen produceren

Ben ik nog steeds hen aan het overtuigen
dat aan hun mening wat mist?
Of hebben éindelijk volop plezier en tijd
daarover beslist?

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Niet meer dan een mening...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.