Pesten

summerblondje

 Pesten.
 waarom doen mensen het?
 Is het soms fijn?
 Pesten is niet leuk
 Maar dan liggen anderen wel in de deuk

 Pesten.
 is niet grappig
 Je verwoest een ander zijn leven
 Een leven vol vrezen..
 Pesten doen pijn

 Pesten.
 Eenzaam en alleen het schoolplein over
 Links en recht verachtelijke blikken
 Het lijkt of je hier zal stikken
 He slome de deur is daar hoor!

 Pesten.
 Je ogen zo leeg
 Je ogen kijken in de verte naar een ander plek dan hier bij hun
 Denkend aan de steeg wat hun daar allemaal met je gedaan hebben

 Pesten.
 Is niet fijn
 Het doet vreselijk veel pijn
 Vertrouwen gaat verloren

 Pesten.
 Zonder dat anderen er aan storen
 Ga je onder
 Dieper en dieper
 Tot dat het te laat is..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

voor anderen voor steun

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pesten’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.