INLOGGEN
«»

Weer terug naar school

 Ze zijn voorbij gevlogen
 9 weken vakantie
 Morgen is het weer zover
 De eerste schooldag
 Van het nieuwe jaar
 Kinderen mogen naar een andere klas
 Spannend weer
 Krijgen we een juf
 Of wordt het een meester deze keer
 Uitgelaten vertrekken ze allemaal
 De ene met een lach
 De andere met een traan
 Maar heel blij
 Om alle vriendjes
 Weer terug te zien
 Mama’s en papa’s
 Een beetje in de stress
 Komt iedereen wel op tijd?
 Maar uiteindelijk
 Zit iedereen weer in de les!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky
Actief sinds: 08-03-2014Informatie bij het gedicht:

Na de zomervakantie weer terug naar school Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weer terug naar school’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.