INLOGGEN
«»

Dit is voor hen

 Dit is voor degenen die mij niet kennen

 voor hen die denken dat van mijn haar
 een schreeuw om aandacht was
 crazy people, i love it
 zonder normaal, ook geen raar

 voor hen die vinden dat ik een jongen ben
 gelieve niet te spreken,
 zonder na te denken
 en zeker niet als je iemands pijn niet kent

 voor hen die raar kijken
 voor hen die niet weten
 voor hen die niet spreken
 voor hen die vergeten
 voor hen die roddelen,
 over ons

 voor hen:
 ik ben blij met mezelf
 ik ben trots op wie ik ben
 dus kijk naar jezelf

 dit is voor hen
 die mij dit lieten schrijven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dit is voor hen’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.