INLOGGEN
«»

Ik loop mijn berg

 ik ren, ik loop
 terwijl ik mijn angst verberg
 ik zwijg en hoop
 dan ik boven kom op deze berg

 ik struikel en val
 maar weet dan toch weer op te staan
 gewoon, voor jou
 omdat ik nu door moet gaan

 ik leer, studeer
 en ik sta op
 meer en meer
 ik geef niet op!

 ik schrijf, ik denk
 ik slaag, ik buis
 ren vol vreugde en schaamte
 naar huis

 examen zijn mijn bergen
 ik loop helemaal naar boven
 ik heb er niet voor te verbergen
 maar moet er in geloven

 Geloof in mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014Informatie bij het gedicht:

Be my Friend Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik loop mijn berg’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.