Zuid-Afrika

Claire Vanfleteren

Uitwisselingsproject

 

2 maanden zijn lang

ik was als moeder bang

soms kommer en kwel

hoewel ze stelde het wel.

 

Zuid-Afrika was niet aan de deur,

maar voor jou was het aangenaam, en geen sleur.

 

Lieve dochter van mij

ik ben echt blij

om je weer in mijn armen

te sluiten.

 

En niet te moeten denken

zal alles daar zo ver

haar de vreugde schenken

dat ze had verwacht?

 

Wel gekomen terug thuis

mijn kleine lieve muis.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Claire Vanfleteren (Actief sinds: 11-01-2014)

Informatie bij het gedicht

Over een uitwisselingsproject onder scholen, en het relaas van een moeder, waarvan haar dochter terug thuis kwam na 2 maanden Zuid-Afrika.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zuid-Afrika’ van Claire Vanfleteren zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.