INLOGGEN
«»

Voetballer

Sint en zijn pieten hebben gehoord
Dat jij al heel wat doelpunten hebt gescoord

Op het voetbalveld ben je een groot talent
En op school sta je als een harde werker bekend

Daarom ligt er ook dit jaar
Voor jou een kadootje klaar

Sinterklaas en zijn pieten hebben je schoentje gevuld
Het is tijd dat er weer word gesmuld

Sint en piet hopen dat het smaken mag
En wensen jou nog een fijne pakjesdag!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Sushma
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voetballer’ van Sushma zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.