INLOGGEN
«»

Lieve meid

De pieten en de goede Sint
Willen dat ook jij iets in je schoentje vind

Je bent al een grote meid
En altijd in voor gezelligheid

Soms vind je luisteren niet fijn
Maar regels moeten er wel zijn

Lief ben jij natuurlijk ook geweest
Dus ook voor jou dit Sinterklaasfeest

Iets lekkers in jouw schoen
En van de Sint een dikke zoen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Sushma
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lieve meid’ van Sushma zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.