Een nieuw leven

Vincent Oostrijck

Een nieuw leven

Dit is zo'n moment dat er toe doet
Dat voel je aan alles

Deuren worden permanent gesloten
Letterlijk en figuurlijk

De deuren van een nieuw leven
Staan wagenwijd open voor ons

Boeken worden gesloten
Nieuwe verhalen worden geschreven

Hoofdstuk voor hoofdstuk
Het verhaal van onze liefde

Nu zijn we samen, echt samen
Jij en ik & de poezenkinderen

Welkom in ons nieuwe leven
Samen gelukkig, hier in Rotterdam


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vincent Oostrijck (Actief sinds: 20-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een nieuw leven’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.