INLOGGEN
«»

Om romantisch van te worden

Zie je die grote maan boven je zweven
die heb ik juist voor jou opgehangen
het stond immers in de sterren geschreven
opdat jij vanavond jouw liefde zult langen

de maan lijkt op een papieren lantaarn
er gaat een magische betovering van uit
als je goed kijkt het is een toverlantaarn
we varen er naar toe klim maar op mijn schuit.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Om romantisch van te worden’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.