INLOGGEN
«»

Verliefdheid

De vlinders die jou kwellen
en jouw hartslag doen versnellen
daarvan heb ik geen weet.
Ik vind je lief, maar wordt niet kwaad,
wanneer de vlam bij mij niet overslaat.
Ik wil mij nog niet binden,
hoe naar jij dat ook zal vinden.
Heus jij hebt je niet vergist,
`t was iets wat jij niet wist.
Noem mij nu geen hartenbreker.
Dd J

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dolf de Jong
Actief sinds: 26-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verliefdheid’ van Dolf de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.