INLOGGEN
«»

De canlelightdichter

Ik ben een dichter van de koude grond
al wat op leeftijd, maar nog wel gezond.
Mijn massale lezersscharen
kan men onder de vrouwtjes ontwaren.

Want wat is namelijk `t geval
ik ben een candlelightdichter bovenal
en een ieder die ik er een stuur
geraakt in extase en is vol vuur.

Die voelt zich zeer gevleid
en neemt voor het lezen
dan ook ruim de tijd
en ik wordt daarvoor alom geprezen.

Steeds moedigden zij mijn aan
tot het maken van nieuwe gedichten
hieraan voldoe ik steeds spontaan
en reik steeds nieuwe candlelightgedichten aan.

Uit een groep put ik de namen
ik vergeet geen enkele dame
dit besluit heb ik genomen
om jalousie onder de dames te voorkomen.
DdJ.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dolf de Jong
Actief sinds: 26-12-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De canlelightdichter’ van Dolf de Jong zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.