INLOGGEN
«»

De liefde naar een vrouw toe

Liefde , voorkomend bij elk persoon , elke leeftijd ,
Dat meisje dat door die ene jongen wordt verlijd.

Hoe verlijdt je haar dan ??
door niet te zijn zoals die ene man .

Maar wel gewoon op jou manier jezelf blijven , want de aap komt nog wel eens uit de mouw ,
als je jezelf anders voordoet , dan merkt ze dat snel genoeg , ja heel gauw !!!

Naar mijn mening is liefde elkaar altijd steunen , in makkelijke & moeilijke tijden,
samen wat er ook gebeurd het pad der geluk berijden ,

Ik zelf hou van volwassen gedrag ,
Dusja…..
kinderachtige gedragingen van meisjes, die meisjes zeg ik al snel gedag

heeft zij verdriet ,
dan is hij degene die het aanvoelt of het aan je ziet.

Je rots in de branding , je houvast ,
een hulp biedende schouder van hem , niemand van de andere mensen in het leven verder tot last .

Samen leuke dingen doen ,
en zegt regelmatig tegen dat meisje dat ze de leukste is , daarna gevolgd met een dikke zoen .

Vreemdgaan, dat er niet bij is naar mijn mening ,
dan pas is het echte liefde te noemen !!!
anders lijkt je relatie niet sterk genoeg , en is het meer geneigd om te verdoemen.
gewoon dat je de dingen samen uitpraat ,
en er nooit zomaar met een ander vandoor gaat .
En vooral onopgeloste ruzies niet zo laat .

praat er over als er dat moment komt ,
en zeg ook wat je dwars zit , zodat je alles bij elkaar een compleet iets opsomt.

Want vreemdgaan, dat is pas echt laag ,
en noem ik je bij deze een echte blaag.

En uiteindelijk met Valentijn ,
zullen jullie vieren dat jullie samen zijn .

Koopt hij een prachtige bos voor je met rode rozen ,
laat hij je telkens weer speciaal voelen , en steeds op elk moment van de dag weer blozen .

Ga je samen op vakantie naar een fantastisch eiland,
waar jullie band nog steviger wordt ,want samen doen jullie het !!!!!
Samen houden jullie de relatie stand .

Want het moet van beide kanten komen ,
net als een machine die op gang moet komen, en daarna pas rook laat afstomen.

Maar het echte ding waar het om draait en wat jullie allebei zullen moeten leren ,
dat jullie accepteren van elkaar hoe jullie zijn !!!hoe jullie samen tegenover elkaar doen , en vooral ook elkaar leren accepteren.

Samen door een deur kunnen , jullie kunnen elkaar later ultiem belonen ,
door op een gegeven moment een leuk huisje samen te kopen, zodat je een leuk huisje hebt , waar jullie samen kunnen gaan wonen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-09-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Lesley Biest
Actief sinds: 08-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De liefde naar een vrouw toe’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.