Mijn zacht bestijgen

wil melker

zag je gaan
in draf
de ogen wild

slanke benen
die op veel adel
konden bogen

ben met je
meegelopen
in bewondering

je stopte
voelde in rust
mijn zacht bestijgen

maar in galop hoorden
jouw oortjes het
eerst ultieme hijgen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn zacht bestijgen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.