INLOGGEN
«»

je korte stappen haasten

ik zie het als je lacht
je hebt iets stralends in je ogen
het zachte twinkelen van beloven
een spanning die niet wacht

je kijkt me aan met
blikken die verschrikken
me doen blozen, fluistert
woorden die me kozen

je korte stappen haasten
schaduw springt vertwijfeld
met je om en komt tot rust
als jij me pakt en kust

handen zoeken
naar geheimen bij me
raken me en smaken weer
naar weten voor het eten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘je korte stappen haasten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.