je koos het handenloze strelen

wil melker

je ogen vonkten kaarsen
in het zwart van je gezicht
je masker maakte duidelijk
waarop mijn passie was gericht

je lichaam wulpte in rood zijden
lange benen in het rozebloot
aan het zacht intieme hijgen
wist ik dat je van de sjaal genoot

je koos het handenloze strelen
bood je ronde heupen aan
ik voelde je met hoge hakken
krassend langs mijn dijen gaan

je wilde hard genot ervaren
dromen van de woeste pijn
nadat je exploderend was
gekomen zuchtte je het was zo fijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘je koos het handenloze strelen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.