TWIJFELEN EN SLAPEN !!!

Dichterbijblij

TWIJFELEN
EN SLAPEN !!!

Zich aan
De Eindeloze,
induttend
te vergapen !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Ze zijn er zelf onderdeel van, maar twijfelen over zichzelf en hun mogelijkheden ! Niet allemaal gelukkig ! Vandaar het kudde-kopieergedrag ! Nu nog een (groot) probleem !! Hoe kan ik de goeie na-apen ??? Het antwoord komt later in mijn boek, maar heb ik allang !! Ha,Ha !!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘TWIJFELEN EN SLAPEN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.