INLOGGEN
«»

Kruis met rozen

Het leven is een kruis met rozen.
Schoon en stekelig tegelijk.
Een last die jou doet blozen.
Een pelgrimstocht tot in het hemelrijk.

Toch de weg naar God gekozen
zal zeker de juiste zijn.
Vrede gloort naar aards verpozen
in eeuwig leven zonder pijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kruis met rozen’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.