INLOGGEN
«»

Zoeken

Zoeken

God, ik kan U niet helemaal volgen
Bent U om mijn gedrag verbolgen
Omdat mijn vertrouwen wankel is
Of is het met mijn geloof soms mis
Laat mij toch vertrouwen op Uw hart
En mij niet blindstaren op mijn smart
Ik weet, U bent mij niets verplicht
Maar geef mij toch weer helder zicht
Op Uw steun en leiding in mijn leven
Dat U mij geen verklaring hoeft te geven
Neem weg mijn zoeken naar een reden
Laat mij in vertrouwen Uw weg betreden.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Geloofs twijfel Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoeken’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.