Ik klim op naar de top van de heuvel

Willem Bernardus Tijssen

Ik klim op naar de top van de heuvel.
Daar boven waar geen verschillen zijn.
Ik dromen mag als een bezitloze
dat er ook een toekomst zonder
pijn kan zijn.
Grenzeloos en hoopvol gelijk eens
Mozes had zijn droom.
Van God eens leiding te mogen ervaren
in mijm kleinheid zo gewoon.
Ik klim op naar de top van de heuvel.
Mijn doel kent geen menselijk verschil.
Daar waar mensen samen willen
werken is medemenselijkheid de spil.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Informatie bij het gedicht

Schrijver: Willem B. Tijssen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik klim op naar de top van de heuvel’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.