INLOGGEN
«»

Een lichtje

Een lichtje

Ik zou zo graag een lichtje willen zien
Maar heel veel keer zeg ik; “Misschien”
Is mijn lichtje wel helemaal verkeerd
Heb ik geloof me zelf wel aangeleerd

Ik zou zo graag een lichtje willen zien
Zo dat mijn vragen met; “Misschien”
Antwoorden worden met; “Het is beloofd”
Zodat ik van mijn twijfels wordt beroofd

Ik zou zo graag een lichtje willen zien
Wat ik ontvang en zeker niet verdien
Omdat iedere gave slechts genade is
En ik het verdienen van genade mis

Ik zou zo graag Het Licht willen zien
Ik U daarna in mijn leven volg en dien
Open mijn hart en ogen voor Uw Licht
Verander mijn twijfels in helder zicht

Ik zou zo graag een lichtje willen zijn
Die anderen verlicht in al hun pijn
Zodat zij van twijfels worden verlost
Omdat zij geloven wat het U heeft gekost


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een lichtje’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.