INLOGGEN
«»

Godsverlangen

Mensen die veel geld hebben, verlangen vaak hun dromen te realiseren
mensen zonder geld hebben vaak evenveel dromen om te verteren
Maar het verschil is dat het bij dromen en verlangen zal blijven
zo kan men illusies en luchtkastelen aan elkaar rijgen

vandaag las ik in de bijbel: "wij zuchten over ons eigen lot"
Onze hoop is gericht op het onzichtbare, zoals God
wie verwacht nog wat hij al ziet
daarom wachten we zolang op God, Hem ziet men niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tony Verbeeck
Actief sinds: 16-01-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Godsverlangen’ van Tony Verbeeck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.