INLOGGEN
«»

Als stormen woeden.....

Als stormen woeden in ons hart
En we geen uitkomst meer zien
Ons eenzaam voelen misschien
Wanneer ons denken is verward?

We mogen dan vertrouwen op God
Steeds weer zal Hij ons behoeden
Hoe erg de storm ook mag woeden
Hij blijft bewogen met ons aller lot.

Hij brengt de stormen tot bedaren
Ons hart zal weer in rust verkeren
Zodat ons niets meer kan deren
God wil ons in Zijn gunst bewaren.

God de Heer zal uitkomst geven
Hij weet wat er in ons hart omgaat
Hij is onze burcht en toeverlaat
Zo kunnen we stormen overleven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fedde Nicolai
Actief sinds: 10-01-2014Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht gaat over stormen in je leven en je geen uitkomst meer ziet, wil dan nooit vergeten God verlaat je niet. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als stormen woeden.....’ van Fedde Nicolai zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.