Haar haar

Eduard de Goede

Je hebt mn hart gemaakt
Tot wat t nu is
Geheeld, kwetsbaar, dapper
Sterker, liever, onhandig ook
Daar zal ik altijd in liefde
Aan blijven denken
Wachten ook
Wachten tot het eind
Waar ik je weer ontmoet
Voorgoed

Ik zal elke dag één traan
Aan de wereld schenken
Voorzichtig, en met aandacht
jou in gedachten
Want wat ooit is gevoeld
En gezegd
Jij allerliefste
Mn zachte prinses
Mn moedige vrouw
En o zo vaak
Ik hou van jou

Dat stopt nooit meer
En elke keer
Als ik je naam hoor
Je liefde droom
Het verlangen voedt
Denk ik goed
Het is goed
Ze is gelukkig nu
Toch?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Eduard de Goede (Actief sinds: 19-01-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Haar haar’ van Eduard de Goede zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.