INLOGGEN
«»

WRAAK (2) !!!

WRAAK (2) !!!

Als bij een vrouw
andere liefde is
in de maak !!!

Stalken in
negatieve
wolken !!!

Boos
in gekte-
hausse !!

Jaloers
tot
dodelijk
laagvloers !!

De ex,
als walgelijke
tovenaar
of heks !!

Bedreigd !!!
Het leven
naar het
dodelijke
neigt !!!

Slachtoffer
te weinig
recht !!!
Met
Liefde-hulp,
naar
overwinning
vecht !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘WRAAK (2) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.