INLOGGEN
«»

Niet de goede weg

Ik roei op de verkeerde stroom
ze zit in de boeg stram en stijf
kijkt me aan in de nek
heur haren de kleur van chroom

als een godin staart ze naar
met niets naar het iets wat ooit
was en leefde maar nu de koele
dood vindt op de golven en baar

ik zeil op de verkeerde rivier
onze liefde draagt geen vrucht
het leven vliedt als een zucht
soms heb ik je lief maar schier.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet de goede weg’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.