INLOGGEN
«»

Koek is op

Iedere keer als je vertrekt
neem je een part van mijn
hart met je mee naar weet
ik veel waarnaartoe

iedere keer weer kom je
teruggelopen op hangende
pootjes en een reeks
fraaie verontschuldigingen

altijd zet ik de poort terug open
altijd laat ik je weer in mijn hart
maar je vermorzelt mijn denken
doen en zijn en liefhebben

wat als je uitsluit uit mijn innerlijk
wat als ik je niet meer terugneem
je zult het weldra zelf ervaren
want voor mij is de koek op.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Koek is op’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.