Afwijzing

Ron Dietvorst

Het knerpen van mijn
zenuwen langs flanken
van mijn gevoel zorgt
voor een zinderende
explosie op mijn ziel

en na weer afwijzing
en een knerkende
nederlaag op mijn
amoureuze plannen
druip ik weer eens af.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Afwijzing’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.