INLOGGEN
«»

Beducht

Hoezeer ik ook
je lieve lach zie
stralen die van
die kuiltjes in
je blozende rode
wangen vormt en
dat alles vorm geeft
naast jou prachtige
kijkers met de diepte
van een zwart bergmeer
denk ik er ook aan
terug hoe deze ogen
deze kersenrode lippen
en die lieve lach kunnen
liegen en bedriegen
zonder daarbij in te
boeten aan charme.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beducht’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.