Ben je verdwenen?

Ron Dietvorst

Ze is weg
ver weg
heb geen zeg

je moest gaan
liet me staan
loop naar de maan

niet goed genoeg
te laat of te vroeg
of in de kroeg

je kon alles zijn
zoete milde wijn
bittere oude azijn

hier geen paradijs
riep je wijs
met een krijs

het is veel teveel
grijpt me naar de keel
trek toch aan één zeel

ken geen getover
ik ben pover
het is over.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ben je verdwenen?’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.