Wachten op jou

Ron Dietvorst

Ik smacht
en betracht
jij lacht
en jij wacht

zo lang al
dagen zonder tal
ik sta pal
maar ik val

ik boetseer
jouw afweer
mijn hartzeer
zozeer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wachten op jou’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.